Alle categorieën
5
6
7

Over Boomnest

Bij Tree Nest houden we echt van kerst. Gebaseerd op superieur vakmanschap, verfijnde stijl en allround vrolijkheid, brengen we een revolutie teweeg op de markt voor vakantiehuizen. Van concept tot klant vervaardigen wij boomstandaards en plinten en brengen het hele proces in eigen beheer. We werken samen met retailers om een ​​product te produceren dat past bij de visie van het merk, en omdat we alles doen, kunnen we ervoor zorgen dat het ook binnen de normen, budgetten en tijdlijnen past.

Bij Tree Nest zien we niets over het hoofd, en daarom zijn we toegewijd aan het creëren van mooie en vakkundig vervaardigde boomstandaards en -rokken die het baken van het kerstdecor vormen - echte en kunstmatige kerstbomen.

Rokken|stands

Passie om lifestyletrends te creëren

Ontwerp afdeling

Je zou kunnen zeggen dat het onze kerstsfeer is die onze passie drijft om prachtige, vakkundig vervaardigde boomstandaards en -rokken te creëren die het baken van kerstdecoratie vormen - echte en kunstmatige kerstbomen. Ons deskundige ontwerpteam werkt nauw samen met eindconsumenten en retailers om een ​​prachtige collectie samengestelde stijlen te creëren.

Geavanceerde en efficiënte producten

Fabriek

Met de hele toeleveringsketen in onze handen, kunnen we een afgewerkt product creëren dat voldoet aan de behoeften van retailers overal ter wereld. We willen met u samenwerken om een ​​product te creëren dat bij uw klant past, en omdat we bij elke stap betrokken zijn, kunnen we ervoor zorgen dat het ook binnen uw budget en tijdschema past.

Een echte ervaring

Afdeling Marketing

Ons interne marketingteam van toegewijde communicatiespecialisten werkt met u samen om Tree Nest-producten voor uw klantenbestand overal ter wereld te promoten. Niemand kent onze producten beter dan wij, en we willen die kennis graag delen.

Wij houden van winkelen

Verkoop

Onze verkoopafdeling is een toegewijde partner voor retailers en werkt nauw met hen samen tijdens het gehele ontwerp-, productie- en leveringsproces. We passen elke bestelling aan om aan de behoeften van retailers te voldoen.

We zouden graag helpen

Service

Hulp nodig bij het maken van een keuze? Heb je een vraag? Neem contact met ons op en een lid van ons team zal u helpen bij het vinden van de perfecte kerstboomstandaard of -rokken die passen bij uw visie voor de feestdagen.

Nieuws & Evenementen

Gebaseerd op superieur vakmanschap, verfijnde stijl en allround vrolijkheid, brengen we een revolutie teweeg op de markt voor vakantiehuizen.

Nieuw product in 2023 - Kerstboomstandaard met slee

De traditionele slee- en kerstboomstandaard zijn op een perfecte manier gecombineerd, waardoor de kerstboom beter past bij uw moderne levensstijl.

Lees meer>
Voorjaar Canton Fair 2023

Drie jaar later zijn we zo blij om onze rode loper weer uit te rollen op Spring Canton Fair 2023 Standnummer: 11.3 D 03-05 april 23-27 Fase 2.

Lees meer>

Neem contact op met

onze afdelingen

Design

Winkeliers kunnen kiezen uit onze prachtige collectie samengestelde stijlen. Je zou kunnen zeggen dat het onze kerstsfeer is die onze passie drijft om prachtige, vakkundig vervaardigde boomstandaards en rokken te creëren.

Neem contact op met Valen Zhao
Productie

Met de hele toeleveringsketen in onze handen, kunnen we een afgewerkt product creëren dat voldoet aan de behoeften van retailers overal ter wereld. We kunnen ervoor zorgen dat het ook past bij uw normen, budgetten en tijdlijnen.

Neem contact op met Valen Zhao
Marketing

Ons interne marketingteam van toegewijde communicatiespecialisten werkt met u samen om Tree Nest-producten voor uw klantenbestand overal ter wereld te promoten.

Neem contact op met Valen Zhao

Download hier ons lookbook

Downloaden>

Populaire categorieën